Završno predstavljanje Kampanje „16 dana aktivizma“

Mr.sc. Helena Štimac Radin, ravnateljica Ureda održati će uvodno izlaganje na okruglom stolu koji će se povodom završnog predstavljanja Kampanje „16 dana aktivizma“ održati u petak, 12. prosinca s početkom u 10.00 sati u prostorijama Hrvatskog autokluba, Avenija Dubrovnik 44.

Kampanju Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH tradicionalno provodi u partnerstvu s Uredom za ravnopravnost spolova Vlade RH, Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH te Gradom Zagrebom.

Kampanja „16 dana aktivizma“ koja je započela 25. studenoga, na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i završila 10. prosinca na Međunarodni dan ljudskih prava ima za cilj sprječavanje rodno uvjetovanog nasilja.

Ove godine Kampanja se provodila u 15 gradova, dijeljenjem bijelih vrpci i letaka na gradskim trgovima i drugim frekventnim mjestima, u srednjim školama stavljanjem na revere bijele vrpce mladićima te edukacijom o nasilju u dječjim vrtićima i dijeljenjem razglednica koje djeca nose kući na potpis očevima.

Opširnije na www.soih.hr



Najave | Suradnja s organizacijama civilnog društva