Ravnateljica na prvoj Pro Woman konferenciji

Ravnateljica Ureda mr.sc. Helena Štimac Radin sudjeluje na prvoj Pro Woman konferenciji koja će se održati u srijedu, 28. listopada 2015. godine u kinu Europa te će održati izlaganje u okviru četvrtog panela nazvanog „Njihova je riječ zadnja“.

Kroz analizu provedenog istraživanja o položaju žene danas, te diskusiju temeljenu na različitim primjerima i zanimljivim životnim pričama, cilj Pro Woman konferencije je pokazati kako žene gledaju na svoj sadašnji položaj i ulogu u društvu i što je to što žele ostvariti u budućnosti, te detektirati korake koji mogu dovesti do željenih promjena.

Diskusija će se odvijati kroz četiri panela nazvanih „Moći, htjeti, smjeti“, „Kreatori naše stvarnosti“, „Na njima svijet ostaje“ te završnom panelu „Njihova je riječ zadnja“, a u kojima će sudjelovati uspješne žene iz različitih područja - poduzetništva, kulture, novinarstva te društvenog i poslovnog života.

U skladu sa zaključcima četvrtog panela donijet će se Deklaracija konferencije koju potpisuju svi sudionici/e te koja će biti polazna točka za iduću Pro Woman konferenciju.

Opširnije o Pro Woman konferenciji.

Iz medija:

www.tportal.hr

www.she.hr

www.vita.com.hr



Najave