Dani otvorenih vrata udruga 2017. održavaju se od 25. do 27. svibnja 2017.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, ove godine održat će se od 25. do 27. svibnja 2017. u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Dane otvorenih vrata udruga Ured za udruge organizira šestu godinu zaredom kako bi se građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja, a ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske. Otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima, u prostorima udruga ili izvan njih, svim zainteresiranim građanima pruža se prilika da sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanju na Danima otvorenih vrata udruga 2017., svoje sudjelovanje prijavljuju putem aplikacije, te je u aplikaciji moguće pretražiti sva prijavljena događanja na Danima otvorenih vrata udruga. Mobilnom aplikacijom UdrugeInfo ( https://www.udruge.hr ) želi se povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Upute za registraciju možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://udruge.gov.hr/vijesti/prijavite-se-za-sudjelovanje-na-danima-otvorenih-vrata-udruga-2017/4064
 

Najave