Pozivnica - Svečanost zatvaranja twinning projekta "Podrška ravnopravnosti spolova", Zagreb, 12.07.2017.

Slika /slike/Projekt Podrška ravnopravnosti spolova/pozivnica-12-07-2017.jpg
 

Poštovani/a,

Ured za ravnopravnost spolova Vlade RH je u suradnji s twinning partnerom - Institutom za zdravstvo i socijalnu skrb Republike Finske u svibnju 2016. godine započeo provedbu Twinning projekta pod nazivom „Podrška ravnopravnosti spolova“. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Prijelaznog instrumenta (Transition Facility) za Hrvatsku. Ukupna vrijednost projekta je 600.000,00 eura, od čega je nacionalno učešće 30.000,00 eura, a 570.000,00 eura se financira iz EU fondova. Provedba projekta trajala je 15 mjeseci.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati projekta i postignuća u promicanju ravnopravnosti spolova. Također, događanjem želimo pridonijeti podizanju svijesti javnosti o temi ravnopravnosti spolova te istaknuti važnost uvođenja načela ravnopravnosti spolova u javne politike.

Očekujemo nazočnost saborskih zastupnika/ica, predstavnika/ica ministarstava, koordinatora/ica za ravnopravnost spolova u tijelima državne uprave, članova/ica županijskih povjerenstava za ravnopravnost spolova, predstavnika/ica organizacija civilnog društva, predstavnika/ica veleposlanstava, medija i drugih relevantnih dionika.

Pozivnici prilažemo dnevni red svečanosti i sažetak projekta.

Vaša podrška od velikog je značaja za održivost rezultata projekta i nastavak rada na promicanju ravnopravnosti spolova, a dodatno pridonosi trajnom prijateljstvu i suradnji Republike Hrvatske i Republike Finske.

Iz protokolarnih i organizacijskih razloga ljubazno molimo da nas do 10. srpnja obavijestite o mogućnosti sudjelovanja na navedenom događaju (tel: 6303 090 ili e-mail adresu: ured.ravnopravnost@urs.vlada.hr).

S poštovanjem,                       

Voditeljica projekta zemlje korisnice                                                     Stalna twinning savjetnica
V.d. ravnateljice                                                                                         Hannele Varsa
mr.sc. Helena Štimac Radin

 

Najave | Projekt "Podrška ravnopravnosti spolova"