Dani otvorenih vrata udruga 2017. održavaju se od 25. do 27. svibnja 2017.

Slika /slike/logo i baneri/dani_udruga_web_banner_750x500.jpg
Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, ove godine održat će se od 25. do 27. svibnja 2017. u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Dane otvorenih vrata udruga Ured za udruge organizira šestu godinu zaredom kako bi se građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja, a ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske. Otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima, u prostorima udruga ili izvan njih, svim zainteresiranim građanima pruža se prilika da sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanju na Danima otvorenih vrata udruga 2017., svoje sudjelovanje prijavljuju putem aplikacije, te je u aplikaciji moguće pretražiti sva prijavljena događanja na Danima otvorenih vrata udruga. Mobilnom aplikacijom UdrugeInfo ( https://www.udruge.hr ) želi se povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Upute za registraciju možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://udruge.gov.hr/vijesti/prijavite-se-za-sudjelovanje-na-danima-otvorenih-vrata-udruga-2017/4064
 

Najave