Dani otvorenih vrata udruga 2018. održavaju se od 24. do 26. svibnja 2018.

Slika /slike/URS slike - 2018/download.jpeg

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koja za cilj ima informiranje javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici, tradicionalno će se održati i ove godine, od 24. do 26. svibnja 2018. u cijeloj Hrvatskoj.
 

Tom prigodom pozvane su udruge širom Hrvatske da otvore vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti, a najuspješnije udruge sudionice Dana otvorenih vrata udruga 2018. prigodno će biti nagrađene. 

Dane otvorenih vrata udruga Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira sedmu godinu zaredom kako bi se građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja, a ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.
 
Prijaviti se možete putem mobilne aplikacije UdrugeInfo. Informacije o Danima otvorenih vrata udruga 2018. mogu se pratiti na internetskim stranicama Ureda za udruge, Facebook stranici, dok se više informacija o Danima otvorenih udruga koji su se održali prethodnih godina može pronaći ovdje.
 

Najave