Info seminari "Europske mogućnosti za žene iz ruralnih područja"

Projekt "Europske mogućnosti za ruralne žene" provode CESI, K zona, Radio Kaj i Udruga žena HERA u Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji uz financijsku podršku Europske unije u okviru programa IPA INFO 2012.

Cilj projekta je informirati žene iz ruralnih područja o mogućnostima koje donosi članstvo u Europskoj uniji, educirati ih o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova te upoznati građane i građanke s utjecajem članstva u EU na njihov svakodnevni život.

Organizirat će se tri informativna seminara, po jedan u svakoj županiji, na kojima će se sudionice informirati o EU fondovima i mogućnostima dodatnih edukacija, te ih zainteresirati i motivirati za aktivno sudjelovanje u projektu.

•   Info seminar u Velikoj Gorici za Zagrebačku županiju održati će se u ponedjeljak, 28. listopada 2013. od 17 do 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Vijećnici.
•   Info seminar za Krapinsko-zagorsku županiju će se održati u srijedu, 30. listopada 2013. od 17 do 19 sati, u Krapini u Pučkom otvorenom učilištu u maloj dvorani.
•   Info seminar za Koprivničko-križevačku županiju će se održati u petak, 8. studenog 2013. u 13 sati u Križevcima u sklopu 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Više informacija o seminarima.



Pisane vijesti