Ljubav u RING-u - 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

I to je ljubav?Uz financijsku potporu Ureda za ravnopravnost spolova, nevladina udruga Ženska pomoć sada - SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja završila je promotivni spot RING, snimljen u sklopu projekta I to je ljubav?, a u povodu kampanje "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" i obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja u obitelji.

Kratkim spotom, u trajanju od 40 sekundi, Udruga propagira život bez nasilja te zaštitu dostojanstva, integriteta i zdravlja žrtava nasilja. Spot će biti korišten u edukativne svrhe, emitiranjem na TV postajama, prikazivanjem školskoj populaciji i žrtvama obiteljskog nasilja prilikom tribina, radionica, edukacijskih predavanja, individualnih i grupnih savjetovanja koje će Ženska pomoć sada provoditi tijekom 2006/2007.
 
Projekt I to je ljubav? za cilj ima senzibiliziranje javnosti na probleme obiteljskog nasilja i nasilja općenito putem medija i raznih edukacijskih predavanja, prezentacija informacija kome i kako se obratiti za pomoć u slučaju nasilja, te pozivanje novih volontera/ki za rad na projektima.
 
{auto width="400" height="300"}ring.xml{/auto}
 
 
 


Pisane vijesti | Suradnja s organizacijama civilnog društva