Obavijest o vremenu i mjestu testiranja

kandidatima/kinjama povodom objavljenog javnog natječaja za prijam vježbenika/ce
-radi osposobljavanja za obavljanje poslova stručnog suradnika/ce - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme u Uredu za ravnopravnost spolova Vlade RH.
 

Sukladno javnom natječaju za prijam u državnu službu vježbenika/ce - radi osposobljavanja za obavljanje poslova stručnog suradnika/ce - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od  dvanaest (12) mjeseci u Uredu za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske (Klasa:112-01/12-01/01, Urbroj: 50442-12-05), objavljenom u Narodnim novinama br. 02/13 od 3. siječnja 2013. godine, obavještavaju se kandidati/kinje prijavljeni na javni natječaj da će se provjera znanja, sposobnosti i vještina kandidata/kinja koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja održati 27. ožujka 2013. godine u prostorijama Ureda za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske, Zagreb, Mesnička 23, prema niže utvrđenom rasporedu.

Pravo pristupa na testiranje imaju kandidati/kinje koji su dostavili pravovremene i uredne prijave te koji ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem.

Za kandidate/kinje prijavljene na javni natječaj koji su dostavili pravovremene i uredne prijave te koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se pismeno testiranje radi provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske, osnova upravnog područja zaštite i promicanja ravnopravnosti spolova, provjere poznavanja engleskog jezika i poznavanja rada na računalu (MS Word, MS Excel, Internet).

Testiranje će se provesti prema sljedećem rasporedu utvrđenom abecednim redoslijedom:

27. ožujak 2013. godine

9,00 sati – kandidati/kinje od prezimena koje počinje sa slovima „Ant“ do prezimena koje počinje sa „Gal“ (uključujući i to prezime),

11,00 sati – kandidati/kinje od prezimena koje počinje sa slovima „Gra“ do prezimena koje počinje sa „Mar“ (uključujući i to prezime),

13,00 sati – kandidati/kinje od prezimena koje počinje sa slovima „Marin“ do prezimena koje počinje sa „Rod“ (uključujući i to prezime),

15,00 sati – kandidati/kinje od prezimena koje počinje sa slovima „Ses“ do prezimena koje počinje sa „Žup“ (uključujući i to prezime).

O terminu i mjestu provođenja razgovora s komisijom kandidati/kinje koji su zadovoljili na pismenom dijelu testiranja bit će pravovremeno i na odgovarajući način obaviješteni.

KOMISIJA ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA



Pisane vijesti