Obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - 22. rujna

  • 21. rujna 2015. (ponedjeljak) u 14 sati u dvorani Splitsko-dalmatinske županije, Split, Domovinskog rata 2/IV, održat će se sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije prigodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama
  • 22. rujna 2015. godine u 10,30 sati na Korzu Udruga za zaštitu obitelji - Rijeka, zajedno sa suradnicima i suradnicama obilježiti će Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama.
  • Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama 22. rujna zajednički će obilježiti Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Primorsko-goranske županije i udruga "PaRiter" te će na poznatim lokacijama riječkih stepenica i po kvakama kafića istaknuti promidžbene materijale vezane za problem nasilja nad ženama. „Centralno“ obilježavanje će se održati na stepenicama kod hotela „Bonavia“ u 11,00 sati uz prisustvo članica Povjerenstva i predstavnica udruge "PaRiter".
  • U Puli se održava mimohod u organizaciji Sigurne kuće Istra i Udruge žena u utorak 22. rujna, s početkom u 10 sati.
  • Povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama u organizaciji Foruma žena SDP GO Zadar u srijedu 23. rujna 2015. godine u Gradskoj knjižnici Zadar s početkom u 18 sati održati će se javna tribina "Rodno osjetljiv proračun" te će tom prilikom predstavnice Ureda za ravnopravnost spolova predstaviti priručnik Vijeća Europe "Uvođenje rodno osjetljiva proračuna: provedba u praksi" kojeg je preveo i tiskao Ured.


Najave