Održana radionica za žene potencijalne poduzetnice u Zagrebu - projekt "EntrepreneurSHEp"

Hrvatska gospodarska komora organizirala je u suradnji sa svojim projektnim partnerima Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba, TERA TEHNOPOLIS d.o.o. iz Osijeka, Tehnološkim parkom Varaždin – TPV trodnevnu radionicu u okviru projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva od 4. do 6. lipnja 2012. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore – Komore Zagreb.

Cilj projekta je upoznati zainteresirane žene s informacijama potrebnima za pokretanje vlastite tvrtke. Svakodnevno su obrađena dva modula, pa su obrađene sljedeće teme: „Od poslovne ideje do profita“, „Sve je marketing, marketing je sve“, „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“, „Organizirajte svoj posao“, „Poduzetnik u elektroničkom poslovanju“ te „Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti“.

Nakon radionice u Osijeku, ovo je druga u nizu od pet radionica koje će se održati ove godine u pet različitih hrvatskih gradova. Sljedeća bi se radionica trebala održati u Varaždinu od 27. do 29. lipnja u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu, a preostale dvije u Rijeci i Splitu najesen.

Radionice su besplatne, a sve informacije mogu se pronaći na stranici projekta EntrepreneurSHEp Croatia http://entrepreneurshep.een.hr/ te stranici Europske poduzetničke mreže www.een.hr.



Pisane vijesti