Predavanje ˝Seksualno nasilje˝ održano u Ministarstvu pravosuđa

Maja Vukmanić Rajter, voditeljica Centra za žrtve seksualnog nasilja, održala je 05. lipnja 2014. godine, predavanje naziva "Seksualno nasilje" u Ministarstvu pravosuđa u Zagrebu. Na predavanju su prisustvovali/e studenti i studentice raznih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji/e su i volonteri i volonterke Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja.

Maja Vukmanić Rajter prisutne je upoznala s problematikom seksualnog nasilja, oblicima, posljedicama i rasprostranjenosti seksualnog nasilja. Poseban naglasak tijekom predavanja je stavljen na specifičnosti u direktnom radu sa žrtvama seksualnog nasilja.

Predavanje "Seksualno nasilje" održano je na poziv Udruge za podršku žrtvama i svjedocima, a u sklopu projekta Ureda za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske “Moj glas protiv nasilja”, koji financijski podržava Europska unija (u okviru Programa Zajednice za zapošljavanje i socijalnu solidarnost – Progress). Ženska soba i CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje partnerske su organizacije na projektu “Moj glas protiv nasilja”.



Pisane vijesti | Projekt "Moj glas protiv nasilja"