Predstojnica Ureda na predstavljanju publikacije Ženska snaga u Osijeku

Kao posebna gošća Ženske udruge "Izvor" iz Tenja, predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova mr.sc. Helena Štimac Radin održat će danas u 18.00 sati, u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku, uvodni govor na predstavljanju publikacije "Ženska snaga", nastale kao putokaz za žene žrtve obiteljskog nasilja i mobbinga.


Predstavljanje publikacije "Ženska snaga" Ženske udruge "Izvor" iz Tenja održat će se danas u 18.00 sati u prostorijama Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku, Europske avenije 24, a publikaciju će  predstaviti predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Osijeka Branka Balen,  voditelj Odjela za međunarodnu suradnju i protokol Osječko-baranjske županije Saša Forgić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije Jasmina Lovrinčević, predsjednica FORUM-a udruga Slavonije i Baranje Sonja Vuković te savjetnica u Uredu Grada Osijeka za nacionalne manjine, udruge građana i vjerske zajednice Margit Zorić.

Posebne gošće ovog događanja su mr.sc. Helena Štimac Radin, predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova i Irena Sarta, stručna savjetnica u Uredu.
 
 


Pisane vijesti