Predstojnica Ureda na XIV. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu

Predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova mr.sc. Helena Štimac Radin sudjelovat će na panel diskusiji na temu Strategija poticanja ženskog poduzetništva koja će se održati 21. svibnja u Šibeniku u okviru XIV. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu.

Na panel diskusiji, koju će moderirati gđa Tihana Kraljić, državna tajnica Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, uz predstojnicu Ureda sudjelovati će i predstavnici/e Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, Hrvatske udruge poslodavaca, CEPOR-a i drugi.

 

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva organizator je XIV. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu koje se održava u hotelskom naselju “Solaris“ d.d. u Šibeniku od 20. - 22. svibnja 2010. godine, u suradnji sa Šibensko-kninskom županijom i Gradom Šibenikom.

Na ovom skupu predstaviti će se niz tema vezanih uz razvoj poduzetništva, kao što su financijski instrumenti za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva, Smjernice za razvoj obrtništva s planom aktivnosti 2011. – 2012., projekti cjeloživotnog učenja Agencije za mobilnost, Strategija poticanja ženskog poduzetništva.  Kao i proteklih godina dodijelit će se nagrada za najboljeg mikro, malog i srednjeg poduzetnika/poduzetnicu, izvoznika, najbolje primijenjenu inovaciju, najbolju poduzetničku zonu, zadrugu i cluster te najbolje srednjoškolce i studente i to za najbolji poslovni plan i projekt.



Najave