Radionica za žene potencijalne poduzetnice u Splitu 2.- 4.10.2012.

Hrvatska gospodarska komora najavljuje trodnevnu radionicu za potencijalne poduzetnice koja će se održati od 2. do 4. listopada 2012. u Županijskoj komori Split, na adresi Ante Trumbića 4. Radionica će se organizirati u suradnji s projektnim partnerima, a cilj radionice je dovesti zainteresirane žene (nezaposlene, studentice, itd.) na razinu pokretanja njihove vlastite tvrtke. Radionica se održava u sklopu projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koju provodi HGK sa svojim projektnim partnerima Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka i Tehnološkim parkom Varaždin – TPV.

Nakon radionica u Osijeku, Zagrebu i Rijeci ovo je pretposljednja u nizu od 5 radionica predviđenih projektom, a termin posljednje koja će se održati u Varaždinu još nije utvrđen. Informacije i materijali s dosadašnjih radionica dostupni su na službenoj stranici projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“. 

Svakodnevno se obrađuju dva modula, pa će biti pokrivene slijedeće teme: „Od poslovne ideje do profita“, „Sve je marketing, marketing je sve“, „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“ „Organizirajte svoj posao“, „Poduzetnik u elektroničkom poslovanju“ te „Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti“.

Prijave za sudjelovanje se mogu slati na: nbusic@hgk.hr

Opširnije

 



Najave