9. svibanj - Dan Europe

Predstavništvo Europske komisije u Republici Hrvatskoj i Ured za informiranje Europskog parlamenta, u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova brojnim aktivnostima obilježava Dan Europe, 9. svibnja 2014. ispred Kuće Europe na adresi Augusta Cesarca 4-8.

Ured za ravnopravnost spolova pridružio se aktivnostima u sklopu obilježavanja Dana Europe predstavljanjem projekta „Moj glas protiv nasilja“, raznih publikacija i aktivnosti u kojima sudjeluje u okviru europskih poslova na tematskom štandu Socijalna politika i temeljna prava.

Nazočnima će se govorom obratiti ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, voditelj Predstavništva Europske komisije Branko Baričević i voditeljica Ureda za informiranje Europskog parlamenta Violeta Staničić. Građani će također moći razgovarati s nositeljima lista za izbore za Europski parlament, bit će održan EU sajam i radionice za djecu. Na obilježavanju će nastupiti zbor Eurocampus i Cantores Sancti Marci, a koncert će održati i Neno Belan.

Program obilježavanja Dana Europe

Opširnije

 



Pisane vijesti | Sudjelovanje Ureda u aktivnostima EU