Apel za pomoć Udruge poslovnih žena Libanona

Ured za ravnopravnost spolova zaprimio je, putem Udruge organizacija poslovnih žena Mediterana – Afaemme, apel za pomoć od predsjednice libanonske Udruge poslovnih žena Leile Karami, u kojem gđa Karami moli Udrugu Afaemme da proslijedi apel svim svojim članicama i medijima.

„Situacija u Libanonu je teška i opasna. Morate učiniti nešto za Libanon, prekrasnu demokratsku arapsku zemlju Bliskog istoka. Želimo živjeti, raditi i ići u korak s vremenom. Libanon je kozmopolitska zemlja u kojoj s punim poštovanjem žive brojne nacionalnosti. Na krvavoj smo liniji bojišnice. Trebamo mlijeko za bebe, hranu za djecu i odrasle, odjeću za žene i sve ostalo neophodno za minimalne uvjete života.

Sada, u ovom potrebitom trenutku, moramo pokazati utjecaj poslovnih žena u društvu, ne samo riječima već i djelom. Nadam se da shvaćate ovu tešku situaciju. Svakodnevno gledamo bolesne ljude koji trebaju lijekove, gladne i bez krova nad glavom.“ napisala je u svom dopisu Leila Karami.

Pomoć se može uputiti na adresu libanonske Udruge poslovnih žena: Lebanese Business Women Association, Maarad Str., Tripoli, Pox 278, Lebanon. Brojevi telefona su 00961 367 33 27 i 00961 6611 858, a broj faxa 00961 66 02 648.


Pisane vijesti