Konferencija o ravnopravnosti spolova

Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske uz financijsku podršku Europske zajednice u četvrtak 31. svibnja 2007. godine, u dvorani Centrum hotela Dubrovnik, s početkom u 10,00 sati organizira Konferenciju o ravnopravnosti spolova.


U okviru sudjelovanja Republike Hrvatske u programu Zajednice: Ravnopravnost spolova koji se odnosi na primjenu Okvirne strategije Zajednice o ravnopravnosti spolova 2005/06. god., Ured za ravnopravnost spolova uz financijsku potporu Europske komisije organizira Konferenciju o ravnopravnosti spolova: Konferenciju za podizanje javne svijesti o politikama i zakonodavstvu Europske unije u području ravnopravnosti spolova.

Osnovni cilj Konferencije upoznavanje je javnosti sa temeljnim načelima,  politikama i zakonodavstvom odnosno pravnom stečevinom Europske unije u području ravnopravnosti spolova. Na Konferenciji će, uz uvodni govor potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti gđe Jadranke Kosor, svoja izlaganja održati i hrvatske dužnosnice, visoke dužnosnice Europske komisije i stručnjaci/kinje iz nekoliko europskih zemalja.

Konferencija o ravnopravnosti spolova održat će se u četvrtak 31. svibnja 2007. godine, u dvorani Centrum hotela Dubrovnik, s početkom u 10,00 sati

 
 
 


Stranica