OBAVIJEST KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA O TESTIRANJU

POVODOM OBJAVLJENOG JAVNOG NATJEČAJA ZA PRIJAM ADMINISTRATIVNOG/E TAJNIKA/CE- 1 IZVRŠITELJ/ICA NA NEODREĐENO VRIJEME U UREDU ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA VLADE RH

 
VLADA REPUBLIKE HRVATSKE
Ured za ravnopravnost spolova
Zagreb, Mesnička 23
Komisija za provedbu javnog natječaja


KLASA: 112-01/08-01/01
URBROJ: 50442-08-26  
Zagreb, 30. svibnja  2008.

 
OBAVIJEST KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA O TESTIRANJU
POVODOM OBJAVLJENOG JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM ADMINISTRATIVNOG/E TAJNIKA/CE-
1 IZVRŠITELJ/ICA NA NEODREĐENO VRIJEME
U UREDU ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA VLADE RH
 
              Sukladno Uredbi o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine RH br. 08/06, 08/07 i 13/08), te nastavno na javni natječaj objavljen u Narodnim novinama br. 39/08 od 04. travnja 2008. godine te na web – stranicama Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH i Središnjeg državnog ureda za upravu za prijam u državnu službu na službeničko radno mjesto administrativnog/e tajnika/tajnice- 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme u Uredu za ravnopravnost spolova Vlade RH,
 
obavještavamo Vas
da će se  testiranje radi provjere stručnih i općih sposobnosti kandidata/kandidatkinja, održati
u utorak, 10. lipnja 2008. godine, u prostorijama Ureda za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske, 10000 Zagreb, Mesnička 23, s početkom u 09,00 sati.

           
            Pravo pristupa na testiranje imaju kandidati/kandidatkinje koji/e su dostavili/e pravovremene i potpune prijave te koji/e udovoljavaju propisanim i objavljenim uvjetima natječaja.

O ispunjavanju formalnih uvjeta i pravu sudjelovanja na testiranju za predmetno službeničko radno mjesto kandidati/kandidatkinje će biti pravovremeno obaviješteni/e i neposredno- putem e- mail-a, telefona ili na drugi odgovarajući način.
Za kandidata/kandidatkinju koji/a ne pristupi testiranju smatrati će se da je povukao/la prijavu za javni natječaj.

Opis poslova službeničkog radnog mjesta administrativnog/e tajnika/tajnice: obavlja opće administrativno-analitičke poslove za potrebe Ureda, kao i druge poslove koje mu/joj povjeri predstojnik/ca Ureda.

Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata/kandidatkinja za testiranje:

-  Ustav Republike Hrvatske ("Narodne novine", br. 41/2001 i 55/2001),
-  Uredba o uredskom poslovanju (“Narodne novine”, broj 38/87 i 42/88),
-  Uputstvo za izvršenje Uredbe o uredskom poslovanju (“Narodne novine”,   broj 49/87  i 38/88).

Literatura se može pronaći na web - stranicama Ureda za ravnopravnost spolova: www.ured-ravnopravnost.hr i stranicama Središnjeg državnog ureda za upravu: www.uprava.hr.

Testiranje se vrši pismeno i usmeno, a sastoji se od provjere posebnih znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova službeničkog radnog mjesta- upravno područje uredskog poslovanja, provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske te provjere znanja engleskog jezika i znanja rada na računalu.
 Za svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidatima/kandidatkinjama se dodjeljuje određeni broj bodova od 1 do 10. Smatra se da su kandidati/kandidatkinje zadovoljili/e na testiranju ako su za svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina dobili/e najmanje 6 bodova.

Kandidati/kandidatkinje koji/e su zadovoljili/e na testiranju pristupaju razgovoru s komisijom, koji će biti obavljen neposredno nakon utvrđivanja rezultata testiranja.
Komisija kroz razgovor s kandidatima/kandidatkinjama utvrđuje interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kandidatkinja za rad u državnoj službi. Rezultati razgovora s komisijom boduju se na isti način kao i testiranje.
 
KOMISIJA ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA
 
 
 


Pisane vijesti