Obavijest

Obavijest kandidatima/kandidatkinjama povodom objavljenog javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na službeničko radno mjesto administrativnog/e tajnika/tajnice u Uredu za ravnopravnost spolova Vlade RH.

 
Povodom natječaja objavljenog u Narodnim novinama RH br. 39/08 od 04. travnja 2008. godine i na web - stranicama Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH i Središnjeg državnog ureda za upravu, za prijam državnog/e službenika/službenice u državnu službu u Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske na službeničko radno mjesto administrativni/a tajnik/tajnica- 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, Ured za ravnopravnost spolova Vlade RH obavještava sve kandidate/kandidatkinje koji/e su se javili/e na predmetni javni natječaj o opisu poslova službeničkog radnog mjesta za koje je raspisan javni natječaj te području iz kojeg će se testirati kandidati/kandidatkinje, kao i o pravnim i drugim izvorima za pripremanje kandidata/kandidatkinja za testiranje:

Opis poslova službeničkog radnog mjesta administrativnog/e tajnika/tajnice: obavlja opće administrativno-analitičke poslove za potrebe Ureda, kao i druge poslove koje mu/joj povjeri predstojnik/ca Ureda.

Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata/kandidatkinja za testiranje:
          
            - Ustav Republike Hrvatske (Narodne novine, br. 41/2001 i 55/2001),
            - Uredba o uredskom poslovanju (“Narodne novine”, broj 38/87 i 42/88),
            - Uputstvo za izvršenje Uredbe o uredskom poslovanju (“Narodne novine”, broj 49/87  i 38/88).
 
Testiranje će se vršiti pismeno i usmeno, a sastoji se od provjere posebnih znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova službeničkog radnog mjesta, te znanja engleskog jezika i rada na računalu.
 
Literaturu možete pronaći na web - stranicama Ureda za ravnopravnost spolova: www.ured-ravnopravnost.hr i stranicama Središnjeg državnog ureda za upravu: www.uprava.hr.

Na web - stranici Središnjeg državnog ureda za upravu te na web – stranici i oglasnoj ploči Ureda za ravnopravnost spolova bit će objavljeno vrijeme i raspored održavanja testiranja najmanje osam dana prije testiranja.

Ustav Republike Hrvatske
Uredba o uredskom poslovanju
Uputstvo za izvršenje Uredbe o uredskom poslovanju
 



Pisane vijesti