OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SEOSKIH ŽENA – 15. LISTOPADA

  • U organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Zagrebačke županije prigodom obilježavanja 15. listopada- Svjetskog dana seoskih žena održat će se okrugli stol na temu „Žene u ruralnom području“, 13. listopada (četvrtak) 2011. godine s početkom u 18,00 sati u Gradskoj vijećnici u Vrbovcu, Trg Petra Zrinskog 9.
  • Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije 18. listopada u Slivnu organizira zajedničku sjednicu sa udrugom žena Slivanjka, jedinom  takvom  udrugom  u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ovo je već treći put  da se  organizira ovakva sjednica. Na sjednici će se analizirati  rad u protekloj godini. te  naznačiti buduće aktivnosti. Udruga žena Slivanjaka  ima 12o članica a svojim djelovanjem su  uvelike  promijenile život u Slivnu nabolje.
  • Povodom Svjetskog dana seoskih žena Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije organizira dodjelu priznanja "Ženska kreativnost u ruralnom području" u srijedu, 19. listopada 2011. godine s početkom u 11,00 sati u maloj dvorani Županijske palače u Varaždinu, Franjevački trg 7.
  • U prigodi obilježavanja Svjetskog dana seoskih žena, u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije u Zavičajnom muzeju grada Slatine postavljena je izložba radova žena i ženskih udruga s područja grada Slatine i istočnog dijela Virovitičko-podravske županije.


Najave