Obilježavanje svjetskog dana seoskih žena - 15. listopada

Najave:

  • Povodom Svjetskog dana seoskih žena u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Varaždinske županije održat će se dodjela priznanja "Ženska kreativnost u ruralnom području" u srijedu, 15. listopada 2014. godine, s početkom u 11 sati, u GLAZBENOJ ŠKOLI u Varaždinu, Kapucinski trg 8., Varaždin.
  • Radi ukazivanja na značajnu ulogu ruralnih žena u razvoju lokalnog gospodarstva i poticanju (samo)zapošljavanja Grad Pazin i LAG "Središnja Istra" organiziraju obilježavanje Svjetskog dana seoskih žena u sklopu kojega će (su)vlasnice agroturizama, obrta i OPG-ova s područja središnje Istre prezentirati svoje proizvode u četvrtak 16. listopada na Trgu slobode (u slučaju kiše u holu Spomen doma) u Pazinu od 10 do 12 sati.
  • Povodom Svjetskog dana seoskih žena 15. listopada u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije održat će se u Orahovici manifestacija pod nazivom “Od tradicije ka suvremenosti”.
  • Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije u okviru aktivnosti vezanih za unaprjeđenje položaja žena u ruralnim područjima, u okviru projekta koji traje četvrtu godinu organiziralo je Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije 13. rujna u Novigradu Podravskom.


Najave