Predavanje na seminaru „Nasilne veze su bezveze - prevencija nasilja u vezama mladih“ u okviru Projekta „Moj glas protiv nasilja˝

 

Savjetnica u Uredu za ravnopravnost spolova Vlade RH i koordinatorica projekta ˝Moj glas protiv nasilja˝, Irena Sarta, održat će danas uvodno predavanje na seminaru „Nasilne veze su bezveze - prevencija nasilja u vezama mladih“ za profesore/ice koji će se održati od 11. do 13. travnja 2014. godine  u Termama Jezerčica, Donja Stubica.

Seminar se održava u organizaciji Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI), a jedna je od brojnih aktivnosti koje CESI organizira u okviru projekta Ureda „Moj glas protiv nasilja˝.

Edukacija je namijenjena profesoricama/ima i stručnim suradnicima/ama u srednjim školama u Republici Hrvatskoj s ciljem stručnog usavršavanja u području prevencije nasilja u partnerskim vezama mladih, a sudjelovat će 30 osoba iza različitih škola. Nakon edukacije,  od nastavnika/ica se očekuje da sudjeluju i u ostalim aktivnostima projekta, odnosno da provedu radionicu s grupom učenika/ca te da, zajedno s njima, rade na osmišljavanju i provođenju akcija podizanja svijesti i informiranja mladih.



Pisane vijesti | Projekt "Moj glas protiv nasilja"