Promocija zbornika radova „Žene u izgradnji mira: Pristupanje žena pravosuđu u postkonfliktnim zemljama“

U organizaciji Ureda za ravnopravnost spolova održat će se promocija dvojezičnog hrvatsko/engleskog zbornika radova „Žene u izgradnji mira: Pristupanje žena pravosuđu u postkonfliktnim zemljama“ u četvrtak, 27. veljače 2014. godine, s početkom u 12:00 sati, u Hrvatskom saboru, Trg sv. Marka 6, Zagreb, dvorana Josipa Šokčevića.

Zbornik, u izdanju Ureda za ravnopravnost spolova, sadrži izlaganja s istoimene regionalne konferencije održane u organizaciji Regionalnoga ženskoga lobija za mir, sigurnost i pravdu u jugoistočnoj Europi, 18. listopada 2012. godine u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića i uz potporu UN WOMEN, Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Zbornik će predstaviti mr.sc. Helena Štimac Radin, ravnateljica Ureda za ravnopravnost spolova i urednica, hrvatske članice Regionalnoga ženskoga lobija gđa Morana Paliković Gruden i gđa Gordana Sobol, saborska zastupnica te gosp. Predrag Matić, ministar branitelja.

Zbornik radova „Žene u izgradnji mira: Pristupanje žena pravosuđu u postkonfliktnim zemljama“

Iz medija:

www.vecernji.hr

www.novilist.hr

www.tportal.hr

www.index.hr

Novi list

www.slobodnadalmacija.hr

www.dalje.com



Najave