Ravnateljica na obilježavanju Svjetskog dana poduzetnica

U organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i, već tradicionalno, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića danas će se u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu održati obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica. Mr.sc Helena Štimac Radin tom će se prilikom pozdravnim govorom obratiti sudionicima/cama skupa.

Od 2009. godine, na svečanosti Svjetskog dana poduzetnica, dodjeljuju se i nagrade najuspješnijoj menadžerici i poduzetnici, a ove godine drugi puta, i za kategoriju socijalnog poduzetništva, i to za rezultate poslovanja ostvarene u prethodnoj godini.

Pozdravnim govorom nazočnima će se obratiti gđa TEREZINA ORLIĆ, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, g. NADAN VIDOŠEVIĆ, predsjednik Hrvatske gospodarske komore, gđa HELENA ŠTIMAC RADIN, ravnateljica Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH, g. MIRANDO MRSIĆ- ministar, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, g. GORDAN MARAS – ministar, Ministarstvo poduzetništva i obrta, gđa MIRJANA MATEŠIĆ, osobna izaslanica predsjednika Republike prof.dr.sc. Ive Josipovića, ravnateljica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj



Pisane vijesti | Suradnja s organizacijama civilnog društva