Ravnateljica na okruglom stolu „Nulta tolerancija prema nasilju“

Ravnateljica Ureda mr.sc. Helena Štimac Radin sudjeluje na okruglom stolu „Nulta tolerancija prema nasilju“ koji će se održati 10. prosinca 2015. godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i završetka Kampanje "16 dana aktivizma" u  organizaciji Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske - SOIH s početkom u 12 sati u Tribinama Grada Zagreba, Kaptol 27.
Ravnateljica će predstaviti hrvatsko izdanje brošure „Što učiniti ako te netko povrijedi ili ti čini nešto loše? Informacije o rodno uvjetovanom nasilju za osobe s invaliditetom“ koja je tiskana uz financijsku potporu Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH.
Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske - SOIH tradicionalno provodi Kampanju „16 dana aktivizma“ koja je započeta 25. studenog, na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, a završava 10. prosinca Okruglim stolom „Nulta tolerancija prema nasilju“ na Dan ljudskih prava. Cilj Kampanje je poticanje muškaraca i mladića na sprječavanje nasilja nad ženama i djevojkama s invaliditetom.
Kampanja se petu godinu za redom provodi u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Uredom za ravnopravnost spolova Vlade RH i Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH.

Najave | Suradnja s organizacijama civilnog društva