Ravnateljica primila predstavnice Zagreb Pridea

Uoči obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije 17. svibnja ravnateljica Ureda mr. sc. Helena Štimac Radin primila je danas predstavnice Udruženja Zagreb Pride Cvijetu Sentu i Zvonku Barbir.

Predstavnice Zagreb Pridea najavile su program Glasovi ponosa/Pride Voices koji će se povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije održati u utorak 19. svibnja 2015. u Zagrebu u prostorima Internet kafića Cooltura/Sublink, Teslina 12, a čiji cilj je okupiti, čuti probleme LGBT mladih i podržati LGBT mlade.

Također su predstavile opširne organizacijske i programske aktivnosti vezane uz ovogodišnje održavanje Povorke ponosa kao i Tjedna ponosa koji će započeti 8. lipnja održavanjem niza aktivnosti na različitim lokacijama u gradu Zagrebu i završiti u subotu 13. lipnja održavanjem Povorke ponosa Zagreb Pride 2015.

S obzirom na kontinuiranu podršku aktivnostima usmjerenima ka uklanjanju stereotipa i suzbijanju svih oblika diskriminacijske prakse prema pripadnicima LGBT zajednice Ured za ravnopravnost spolova će i ove godine poduprijeti održavanje Povorke ponosa Zagreb Pride 2015.



Pisane vijesti | Suradnja s organizacijama civilnog društva