Ured pokrovitelj Konferencije o sudjelovanju žena u odlučivanju na lokalnoj razini

Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje CESI 19. listopada 2012. u hotelu Laguna, u Zagrebu organizira Konferenciju o sudjelovanju žena u odlučivanju na lokalnoj razini, na kojoj će ravnateljica Ureda mr.sc. Helena Štimac Radin održati pozdravni govor.

Ured za ravnopravnost spolova pokrovitelj je konferencije.

Konferencija označava početak Kampanje „Ravnopravne! Sudjelovanje žena u odlučivanju na lokalnoj razini“, koja će se provoditi u suradnji s drugim organizacijama civilnog društva -B.a.b.e., Delfin, Domine i CGI Poreč, a sastoji se od edukativnih ciklusa i medijskih aktivnosti. Na početku konferencije održati će se panel s međunarodnim gostima i gošćama s ciljem razmjene ideja i iskustava u promicanju sudjelovanja žena u odlučivanju, a nakon njega radionice prema metodi World Cafe za hrvatske političare/ke, aktivistice, i institucije u svrhu razvijanja novih strategija za uključivanje većeg broja žena u odlučivanju na lokalnoj razini.

Nakon konferencije, 20. i 21.listopada održat će se seminar namijenjen osobama koje se namjeravaju uključiti u proces odlučivanja na lokalnoj razini kroz tijela vlasti ili građanski angažman.

PROGRAM

ZAKLJUČCI KONFERENCIJE

Iz medija:

Libela

 



Pisane vijesti | Suradnja s organizacijama civilnog društva