Uspješna godina poslovnih žena

Krug, hrvatska udruga poslovnih žena koja je prošle godine proslavila 10 godina djelovanja, ovu godinu završava s 240 članica i dugačkim popisom aktivnosti na ženskoj poduzetničkoj sceni.

"Pred nama je realizacija velikog projekta Istraživanje zastupljenosti žena u poduzetništvu i na managerskim pozicijama - Poslovne žene u Republici Hrvatskoj za koji nam je KrugMinistarstvo gospodarstva već obećalo podršku, a projekt je svoje mjesto pronašao i u Nacionalnoj politici za promicanje ravnopravnosti spolova Vlade Republike Hrvatske", rekla je Renata Vokal, potpredsjednica Kruga.

Od međunarodnih aktivnosti, Udruga je sudjelovala u organizaciji 1. kongresa poslovnih žena u Dubrovniku, obilježila je Svjetski dan poduzetnica, sudjelovala je na kongresima Mediteranske asocijacije udruga poslovnih žena (AFAEMME) u Bruxellesu i Palma de Mallorci, kao i na Svjetskom kongresu u Ljubljani koji je organizirala FCEM, najznačajnija svjetska organizacija poduzetnica koja je utemeljila obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica.
 



Pisane vijesti