Natječaj za ključnurazliku – nagradu za raznolikost u ljudskim potencijalima

Otvoren je natječaj za Nagradu ključnarazlika za 2013. godinu koja se pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskog sustava dodjeljuje u sljedećim kategorijama:

  • ravnopravnost spolova
  • dobna ravnopravnost
  • ravnopravnost osoba s invaliditetom

 

ključnarazlika je prvi put dodijeljena 2011. godine i prati sljedeća područja:

  • poštivanje zakonskih standarda i ljudskih prava u radnom okruženju
  • poticanje raznolikosti u radnom okruženju
  • postojanje kvalitetnih procesa upravljanja ljudskim potencijalima u kontekstu osnaživanja raznolikosti.

Dodjeljivanje Nagrade ključnarazlika ima za cilj istaknuti i promovirati poslodavce kod kojih postoji raznolikost u radnoj sredini te koji osiguravaju jednake šanse za sve zaposlene, u skladu s njihovim kompetencijama, s ciljem poslovne i osobne dobrobiti. Prijavite se, pokažite javnosti Vaš primjer te se istaknite kao izvrstan poslodavac.

Natječaj je otvoren do 11. lipnja 2014. godine.

Novosti kod ovogodišnje nagrade „ključnarazlika“:

jednostavniji postupak prijave, posebice za mala poduzeća (do 20 zaposlenih)

-  svi valjano prijavljeni poslodavci će ostvariti pravo na besplatnu edukaciju o upravljanju raznolikosti koja će se održati na jesen ove godine te će također imati pravo na dodatne popuste za edukacije u dogovoru s partnerskim i suradničkim organizacijama Nagrade ključnarazlika.

-  svi valjano prijavljeni poslodavci će dobiti dodatne besplatne savjete i alate kako dodatno mogu razviti upravljanje raznolikosti u svojoj organizaciji.

-  dobitnici ovogodišnje nagrade i njihove dobre prakse će biti detaljno promovirani u javnosti putem web stranice www.kljucnarazlika.hr kao i u suradnji s medijskim partnerima nagrade u periodu nakon dodjele Nagrade.

Više informacija o postupku prijave i obrascima možete pronaći ovdje.



Pisane vijesti