Povodom Međunarodnog dana žena Ured Vas poziva na predstavljanje javne kampanje u okviru twinning projekta “Podrška ravnopravnosti spolova”

Slika /slike/Projekt Podrška ravnopravnosti spolova/CRO_GENDER_cover web.jpg

Povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena
Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske, Institut za zdravstvo i socijalnu skrb Republike Finske i Predstavništvo Europske komisije u Republici Hrvatskoj imaju čast pozvati Vas na svečano
 
Obilježavanje početka javne kampanje u okviru twinning projekta
“Podrška ravnopravnosti spolova”
financiranog iz
Prijelaznog instrumenta EU pomoći za Republiku Hrvatsku
 
Obilježavanje početka javne kampanje održat će se u srijedu 8. ožujka 2017. godine s početkom u 10 sati u Kući Europe, A. Cesarca 4
 
Javna kampanja je osmišljena s ciljem povećanja svijesti i povjerenja javnosti u sposobnost Republike Hrvatske da zaštiti građane/ke od diskriminacije temeljem spola.
 
Tijekom mjesec dana provodit će se različite aktivnosti poput uličnih akcija u nekoliko gradova, emitiranja radio spota, postavljanja edukativnih postera u sredstva javnog prijevoza, intenzivirat će se komunikacija s građanima i građankama putem društvenih mreža i internetskih stranica projekta.
 
Nazočnima će se obratiti mr.sc. Helena Štimac Radin, v.d. ravnateljice Ureda za ravnopravnost spolova, voditeljica projekta, gđa. Hannele Varsa stalna twinning savjetnica na projektu, igrači Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb, Nataša Novaković, savjetnica glavnog direktora za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala, Hrvatske udruge poslodavaca gosp. Domagoj Franjo Frntić, predsjednik Općinskog radnog suda u Zagrebu te Nj.E. gosp. Timo Rajakangas, veleposlanik Republike Finske.
 
Pozivnica

Dnevni red

Priopćenje za medije





 

Pisane vijesti | Projekt "Podrška ravnopravnosti spolova"