Poziv na javnu raspravu - "Nacrt Nacionalne politike za promicanje ravnopravnosti spolova 2011.-2015."

Ured za ravnopravnost spolova poziva Vas na sudjelovanje u javnoj raspravi o  prijedlogu "Nacrta Nacionalne politike za promicanje ravnopravnosti spolova 2011.-2015.", koji će se održati u srijedu, 4. svibnja 2011. s početkom u 11.00 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6, Zagreb.

U izradi "Nacrta Nacionalne politike za promicanje ravnopravnosti spolova 2011.-2015." sudjelovala je  Radna skupina sastavljena od predstavnika i predstavnica tijela državne uprave, ureda pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, županijskih povjerenstava za ravnopravnost spolova i organizacija civilnog društva.

Održavanje javne rasprave koja je službeno započela 22. travnja 2011. objavom na internetskoj stranici Ureda (www.ured-ravnopravnost.hr)  pruža se prilika organizacijama civilnog društva i svim zainteresiranim dionicima da se upoznaju s prijedlogom nove nacionalne strategije i svojim prijedlozima i komentarima pridonesu procesu donošenja ovog najvažnijeg nacionalnog strateškog dokumenta u području uklanjanja diskriminacije žena i  provedbe politike jednakih mogućnosti za oba spola.
U ime Radne skupine prijedlog Nacrta Nacionalne politike za promicanje ravnopravnosti spolova 2011.-2015. predstavit će predsjednica Radne skupine i predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova mr.sc. Helena Štimac Radin sa suradnicama.

S poštovanjem,
PREDSTOJNICA
mr.sc. Helena Štimac Radin



Najave