Ravnateljica na 8. Kongresu poduzetnica Jadransko-jonskog područja

Mr.sc. Helena Štimac Radin, ravnateljica Ureda za ravnopravnost spolova sudjelovat će na Kongresu poduzetnica Jadransko-jonskog područja koji će se u organizaciji Foruma gospodarskih komora jadransko-jonskog područja i Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Dubrovnik, održati 24. i 25. listopada u Dubrovniku.Tema skupa, koji će se i ove godine održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika dr.sc. Ive Josipovića, će biti “Banke u gospodarskoj krizi – žensko poduzetništvo”.

Uz mr.sc. Helenu Štimac Radin sudionicima/cama skupa pozdravnim govorima će se obratiti gđa Zdenka Lončar, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta, g. Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika, g. Nikola Dobroslavić, Dubrovačko-neretvanski župan te Patrizia Casagrande Esposto ispred Provincije Ancone.

Kongres je proizašao iz Okruglog stola za žensko poduzetništvo Foruma gospodarskih komora Jadransko-jonskog područja, koji obuhvaća 36 gospodarskih komora iz 7 zemalja. Do sada je održano sedam kongresa s raznim temama u svrhu edukacije i umrežavanja žena u poduzetništvu.

Iz medija:

Slobodna Dalmacija



Najave