Ravnateljica na obilježavanju Svjetskog dana poduzetnica

U organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i, već tradicionalno, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića sutra će se u 12 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu održati obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica. Mr.sc Helena Štimac Radin tom će se prilikom pozdravnim govorom obratiti sudionicima/cama skupa.

Od 2009. godine, na svečanosti Svjetskog dana poduzetnica, dodjeljuju se nagrade najuspješnijoj poduzetnici i najuspješnijoj menadžerici, a od 2012. godine i za kategoriju socijalno poduzetništvo, za rezultate poslovanja ostvarene u prethodnoj godini.

Pozdravnim govorom nazočnima će se obratiti gđa SOFIJA ŠMITRAN, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, gđa MIRKA JOZIĆ, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića i pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo i poduzetništvo, mr.sc. HELENA ŠTIMAC RADIN, ravnateljica Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH, gđa Nensi Tireli, saborska zastupnica i predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova, gđa ZDENKA LONČAR, pomoćnica ministra g. Gordana Marasa, Ministarstvo poduzetništva i obrta, gđa TAMARA OBRADOVIĆ MAZAL, osobna izaslanica predsjednika Republike prof.dr.sc. Ive Josipovića, savjetnica predsjednika za gospodarstvo i sektorske politike Europske unije.

 



Najave