Ravnateljica Ureda na sastanku Odbora za prava žena Parlamentarne skupštine Unije za Mediteran

Ravnateljica Ureda za ravnopravnost spolova mr.sc. Helena Štimac Radin sudjelovat će na sastanku Odbora za prava žena Parlamentarne skupštine Unije za Mediteran koji će se održati u Hrvatskom saboru 6. prosinca 2012. s početkom u 9 sati. Glavna tema sastanka je „Uloga žena u političkom upravljanju“.

Na sastanku će sudjelovati članice/članovi Odbora- zastupnice/zastupnici nacionalnih parlamenata država članica Europske unije, Europskog parlamenta i parlamenata država južne obale Mediterana.

Održavanje sastanka jednog od odbora Parlamentarne skupštine Unije za Mediteran u Hrvatskom saboru potvrda je aktivne potpore koju Hrvatska pruža od samog početka ideji jačanja Barcelonskog procesa odnosno stvaranja Unije za Mediteran te aktivnog doprinosa razvoju čvrstih veza između Europske unije i sredozemnih država, posebno onih s južne obale Mediterana.

Na zadnjem plenarnom zasjedanju Parlamentarne skupštine unije za Mediteran Hrvatska je dobila jedno potpredsjedničko mjesto u Odboru za prava žena.

Dnevni red

Priopćenje Hrvatskog sabora



Najave