Ured pokrovitelj projekta „21 put prema uspjehu“

Slika /slike/URS slike 2022 Novi direktorij/21 put prema uspjehu.png

Projekt „21 put prema uspjehu“, čija je pokretačica Vedrana Likan, direktorica hrvatske podružnice međunarodne konzultantske tvrtke Colliers International, ima za cilj promicanje, poticanje i stvaranje ohrabrujućeg i poticajnog okruženja u kojemu mladi mogu razvijati vlastiti profesionalni i osobni potencijal.

Kroz  razgovore i izlaganja uspješnih žena, fokus je stavljen na ulogu žena u društvu, kao i na važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i prihvaćanja različitosti te poticanje kulture uspjeha.
Cilj projekta je motivirati i inspirirati prvenstveno mlade – studente/ice završnih godina fakulteta i mlade u fazi ranog zaposlenja, da vjeruju u uspjeh temeljen na predanosti, upornosti, znanju, pozitivnim vrijednostima i vlastitim kvalitetama.

Ovaj projekt  provodi se u suradnji sa sveučilištima i fakultetima u 5 hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli. Podijeljen je u 15 panela i  tri tematske cjeline - Žene u pravnoj profesiji, Žene na start-up i scale-up sceni te Žene u kreativnoj industriji i kulturi. Pokrovitelji ovog projekta, uz Ured za ravnopravnost spolova su Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, Grad Zagreb, Europski parlament - Ured u Zagrebu, Europska banka za obnovu i razvoj i Akademija za politički razvoj, te brojni partneri iz privatnog sektora.

Pisane vijesti