LJUBAV JE OPET ŽUTA - Bili smo na četvrtom izdanju modne manifestacije City 45 20 na Trsatu

Slika /slike/URS slike - 2017/pgz-21-07-2017.jpg

Održano četvrto izdanje manifestacije City 45 20
 
U subotu 15.07. 2017. g. je na Trsatskoj gradini održano četvrto izdanje manifestacije City 45 20 koje je mnogobrojnim posjetiteljima predstavilo najnovije radove brojnih domaćih modnih brendova.
Modna revija se  istovremeno održavala na dvije etaže.

Riječku, splitsku, zadarsku, istarsku  i zagrebačku modnu scenu predstavile su kreacije mnogobrojnih renomiranih dizajnera/ica. Ovogodišnju posebnu haljinu dizajnirala je riječka likovna umjetnica Mirna Sišul.

Trsatskim bijelim tepihom prošetale su i predstavnice Povjerenstva za ravnopravnost spolova PGŽ s porukom "Sretna u svojoj koži" kojom su jasno poručile kako je osobno zadovoljstvo u svome tijelu najbitnije i preduvjet uživanju u modi.Predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Irene Gregorović-Filipčić je na modnoj reviji poručila sljedeće:
"Kampanjom Sretna u svojoj koži želimo ukazati na važnost prihvaćanja vlastitoga tijela jer nitko drugi osim nas samih ne može znati kako se osjećamo u vlastitoj koži. Zato je potrebno voljeti i njegovati svoju kožu i nikada ne kritizirati i osuđivati tuđu. Moda je predivna nadgradnja našega tijela, stoga nam je izuzetna čast što možemo sudjelovati na ovoj modnoj reviji. " Vezano uz tekst na majicama rekla je: "Uz poruku da moramo biti sretne u svojoj koži, svaka od nas nosi personaliziranu poruku koja odgovara našem karakteru i životnom putu. Pa su tako naše članice energične, snažne, voljene, odvažne, sretne. Isto želimo i svima vama, naravno bez obzira na spol.“